top of page

Contact

Broederschap en broedermaal

Contact

Nieuwsgierig

Wil je meer weten over de vrijmetselarij, of heb je interesse om vrijmetselaar te worden? Dan kun je een aantal dingen doen. Op internet is veel te vinden, dus googelen is een goed begin. Let op: er wordt ook een hoop onzin gepubliceerd, dus probeer het kaf van het koren te scheiden.


Je kunt ook altijd een afspraak met ons maken voor een kennismaking. Dat kan bij Rogier Cornelisse (een van onze voorlichter; zijn nummer staat hieronder) of met een mailtje naar info@loge-dehoeksteen.nl


Live kennismaken

Een paar keer per jaar organiseren we een speciale avond voor iedereen die wel eens wat meer wil weten over de vrijmetselarij. De volgende keer is op maandagavond 18 maart 2024. Je bent dan vanaf 19:30 welkom en we beginnen om 20:00We proberen op zo’n avond een klein beetje te laten zien en ervaren wat we normaal gesproken ook doen.

Als je je wilt aanmelden of meer informatie wilt, dan bel je met Rogier Cornelisse (commissie van voorlichting): 06-20609296 of mail je naar info@loge-dehoeksteen.nl

Toegankelijkheid

Ons gebouw beschikt over twee trapliften voor mensen die slecht ter been zijn. Laat ons weten als je daar gebruik van wilt maken, dan helpen we je graag.

bottom of page