top of page

Contact

Broederschap en broedermaal

Contact

Nieuwsgierig

Wil je meer weten over de vrijmetselarij, of heb je interesse om vrijmetselaar te worden? Dan kun je een aantal dingen doen. Op internet is veel te vinden, dus googelen is een goed begin. Let op: er wordt ook een hoop onzin gepubliceerd, dus probeer het kaf van het koren te scheiden.


Je kunt ook altijd een afspraak met ons maken voor een kennismaking. Dat kan bij Gerbrand Elkerbout van de voorlichtingscommissie (zijn nummer staat hieronder) of met een mailtje naar info@loge-dehoeksteen.nl


Live kennismaken

Een paar keer per jaar organiseren we een speciale avond voor iedereen die wel eens wat meer wil weten over de vrijmetselarij. De volgende avond is in het najaar. Je bent dan vanaf 19:00 welkom en we beginnen om 20:00We proberen op zo’n avond een klein beetje te laten zien en ervaren wat we normaal gesproken ook doen.

Als je je wilt aanmelden of meer informatie wenst bel je met Gerbrand Elkerbout (commissie van voorlichting): 06-53796338 of mail je naar info@loge-dehoeksteen.nl

Toegankelijkheid

Ons gebouw beschikt over een tweetal trapliften voor personen die slecht ter been zijn. Informeert u ons hierover, dan zijn wij u graag van dienst bij het betreden van het gebouw.

bottom of page